Bestandenversturen.nl – vlot en secuur bestanden versturen.

Bestanden Versturen

Online File Sharing op z’n best!

Stel, u bent net op vakantie geweest naar Italië met een vriendin. U heeft het geweldig naar uw zin gehad en u heeft de meestBestanden Versturen prachtige plekken gezien en de leukste dingen meegemaakt. Uw nieuwe spiegelreflex camera had u bij u en u heeft alle herinneringen vastgelegd. Nu wil uw vriendin deze foto’s ook wel graag ontvangen zodat zij ze af kan drukken. Geen probleem denkt u, deze foto’s stuur ik wel even via de e-mail toe.

Al gauw komt u erachter dat de foto’s in hoge resolutie zijn en dat het dus ook grote files zijn. U probeert het via uw e-mail maar u komt erachter dat het uploaden van één foto een half uur duurt, en u maar 1 foto per e-mail kunt versturen. Daar zit u dan met uw 238 foto’s. Dat moet sneller kunnen denkt u, en dat kan! Via Bestandenversturen.nl kunt u de vakantiefoto’s snel en gemakkelijk versturen naar uw vriendin. Het uploaden gaat snel en u kunt alle foto’s in één keer versturen.

Met deze Nederlandse website kunt u files tot 2.5 GB versturen en het is volledig gratis. Van hoge resolutie vakantiefoto’s, tot ingewikkelde presentaties met filmpjes tot belangrijke grote documenten, u kunt ze allemaal veilig versturen naar de gewenste ontvanger.

U kunt meerdere documenten tegelijk versturen, tot een maximum van 2.5 GB. Dit betekent dat u niet meer urenlang documenten één voor één via uw eigen email hoeft up te loaden, maar dat u alles in 1 keer kunt uploaden en verzenden. Reuzehandig! Bevat het document gevoelige informatie? De website stelt u in staat het document op elk gewenst moment te vernietigen.

Hoe werkt deze website?

1.U upload het gewenste document.
2.U vult het e-mailadres van de ontvanger in.
3.U vult uw eigen e-mailadres in.
4.U kunt hierbij nog een persoonlijk bericht schrijven.

U verzendt het bestand en de ontvanger heeft het binnen no-time ontvangen.

Bent u van plan regelmatig gebruik te maken van deze dienst of wilt u nog grotere documenten versturen? Dan heeft u ook de mogelijkheid om premium member te worden. Voor maar 4 euro in de maand kunt u files sturen tot wel 10 GB. U kunt met een premium membership de files ook langer vasthouden in uw eigen account.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor deze website? 

1. Het is gratis
2. Het is gebruiksvriendelijk
3. Het is veilig en vertrouwd
3. Tot een maximum van 2.5 GB volledig gratis versturen
4. Mogelijkheid het maximum van 2.5 GB tot 10 GB te vergroten
5. U kunt een persoonlijke boodschap bij de verzending schrijven.

Ga nu naar Bestandenversturen.nl en ervaar het zelf!