Boek vandaag nog een luxe jacht bij Yacht Charter Monaco!

Yacht Charter Monaco

Yacht Charter Monaco – De #1 in Superyachts.

Monaco is de fonkelende parel van de Franse Riviera, wereldwijd bekend om zijn glamour, luxe en exclusieve sociale scene. Het prinsendom Monaco is een van de beroemdste bestemmingen van Europa en wij Yacht charter Monaco, maken het voor u mogelijk. U kunt voor vier of zelfs twaalf personen bij ons een jacht huren in verschillende prijscategorieën en ons jacht management team zorgt voor de glamoureuze details en de unieke jacht ervaring.

Dankzij de ideale ligging in hetYacht Charter Monaco westelijke deel van het Middellands Zeegebied kan men rondom Monaco heerlijk zeilen, sociale evenementen bijwonen zoals bijvoorbeeld de Grand Prix van Monaco. Zelfs de Monaco jacht show waar superjachten vertoont worden is een bezoek waard. U maakt dan kennis met mega jachtbouwers en ontwerpers en Prins Albert van Monaco zal ook aanwezig zijn.

Monaco is een vorstendom geregeerd door de familie Grimaldi sinds 1297. Vanuit Monaco vinden helikoptervluchten plaats naar Nice en Cannes en als men zich onder het volk begeeft dan komt men in aanraking met miljardairs, oligarchen, sport en filmsterren. Bezoek het beroemde casino de Monte Carlo in het prachtige Epoque gebouw ontworpen door de Parijse architect Charles Garnier. Koop een kaartje voor de Grand Prix die meestal in mei plaatsvindt of neem deel aan het bruisende nachtleven in dancing Jimmi’z, een wereldbekende nachtclub voor de jet setters.

Afhankelijk van de door u gekozen jacht bij Yacht Charter Monaco, kunnen we cruisen langs de Franse Riviera en genieten van de prachtige stranden, talloze attracties en exclusief hippe plekken van de Franse kust. Een uitstapje naar Nice een Cannes loont zich altijd vooral als het filmfestival van Cannes plaatsvindt. Geïnteresseerden in de Grand Prix van Monaco, de meest prestigieuze race ter wereld, kunnen meemaken hoe de formule 1 wagens door de straten va Monaco racen met veel hoogteverschillen en krappe bochten.

Het charteren van een jacht is de ultieme manier om een vakantie door te brengen. Geen vakantiedrukte, je leert nieuwe vaardigheden die waardevol zijn voor het leven en zo’n reis brengt mensen dichter bij elkaar. Het is een combinatie van vrijheid en voldoening die je ervaart op een boot, het is bijna een verslavende kracht. Yachting verbindt gezinnen opnieuw met elkaar, helpt kinderen bij hun zelfvertrouwen en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Laat uw droomvakantie waarheid worden en begroet het heldere water van de Cote DÁzur, de prachtige zonsondergangen die uw vanaf de boot kunt bewonderen. Natuurlijk gaat deze reis gepaard met luxe en stijl, allemaal mogelijk gemaakt door ons , op een bij Yacht charter Monaco gehuurde jacht. Bij ons geen lange processen wij werken zeer snel en efficiënt om u een gestroomlijnde charter ervaring te leveren. Wilt u ook weg uit de dagelijkse hectiek, zoekt u memorabele momenten en wilt u een perfecte vakantie-ervaring, neem dan vrijblijvend contact met ons op.