De perfecte uitvalsbasis in Amsterdam: verblijf in een aparthotel

hotel-apartments-in-amsterdam

Ontdek wat de stad Amsterdam jou te bieden heeft

Amsterdam is met recht één van de populairste steden ter wereld. Zowel voor een kort bezoek als permanente verblijfsplaats heeft Amsterdam veel te bieden. hotel-apartments-in-amsterdamDe energie in de stad werkt aanstekelijk. Om optimaal te kunnen genieten van je verblijf is een fijne accomodatie van groot belang. Je wilt een goede uitvalsbasis hebben op een handige locatie, zodat je er klaar voor bent om de hoofdstad van Nederland te ontdekken. Een aparthotel biedt je alles wat je nodig hebt: luxe, gemak en je eigen plekje in deze wereldstad.

De luxe van een hotel + alle mogelijkheden van een apartement
Eigenlijk is een aparthotel ‘the best of both worlds’. Het combineert al de luxe van een hotel met de gemakken en mogelijkheden van een apartement. Of je nu van plan bent een week of een jaar te blijven: in een accomodatie in één van de aparthotels weet je zeker dat je je volledig op je gemak zult voelen. Van dag tot dag kun je kiezen of je in de stemming bent voor room service of liever zelf de hand aan een Hollandse maaltijd legt in je keuken. Zo bepaal je zelf of je een vakantiegevoel wilt hebben of juist als een local in Amsterdam wilt leven.

Een wereld aan opties
Aparthotels Amsterdam biedt unieke faciliteiten die je verblijf in Amsterdam tot een succes maken. Hoe handig is het bijvoorbeeld als je een fiets tot je beschikking krijgt bij je accomodatie? Zo ben je direct niet meer te onderscheiden van de locals. Beddengoed en handdoeken services, schoonmaak, wasmachines en zelfs de bezorging van boodschappen behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de zakenmensen onder ons kunt u goed terecht bij Serviced Apartments Amsterdam.

Design locaties en interieur
Je kunt tijdens je verblijf genieten van de prachtige kamers van het aparthotel. Niet alleen de gebouwen zijn indrukwekkend, ook binnen bevind je je in een luxe en comfortabel interieur. Tijdens een langer verblijf is het een groot voordeel dat je zonder verhuizing in kunt trekken in je accomodatie. Geen gedoe met de aanschaf of verplaatsing van meubels, want de kamers zijn volledig ingericht. Tegelijkertijd voelen de apartementen niet als zakelijke hotelkamers. In tegendeel: elke kamer heeft een sfeer waar je je thuis kunt voelen.