Micro SD kaart 32GB kopen bij MicroSDkaartkopen!

micro-sd-kaart-32gb-180x180

De goedkoopste 32 GB micro SD kaart van Nederland!

 

We kennen het allemaal. Minuten lang twijfelen over welke muziek mag blijven en welke je nu wel even genoeg hebt gehoord. Uren lang naar foto’s staren voor dat we een besluit kunnen maken over welke net iets beter is dan de andere zodat er ruimte gemaakt kan worden voor nieuwe foto’s. micro-sd-kaart-32gb-180x180

Of die ene video opname met vrienden in de kroeg toch wel bewaren of stelt het toch eigenlijk niet zoveel voor? Een tekort aan opslag capaciteit kan ons voor een simpele maar toch vervelende vraag komen doen staan, nog langer bewaren of toch maar verwijderen zodat je ruimte hebt voor iets nieuws?

Of het nu gaat om muziek, foto’s, video’s of ander soort bestanden, we doen er het liefst geen afstand van maar ooit komt er een eind aan het beschikbare geheugen in je telefoon of camera. Gelukkig hoef je, je daar nu geen zorgen meer om te maken. Dankzij microsdkaartkopen.nl koop je nu voordelig micro SD kaarten met 32GB opslag. De micro SD 32GB kaart komt in twee varianten.

De standaard micros SD kaart levert een goede lees en schrijf snelheid voor een voordelige prijs. Daarnaast is er ook de UHS variant te verkrijgen die nog een tot bijna 50% sneller is dan de standaard variant. Met een lees snelheid van 45mb/s en een schrijf snelheid van 40mb/s hoef je nooit meer lang te wachten. En om het allemaal nog wat makkelijker te maken wordt de 32GB micro SD kaart standaard geleverd met een SD kaart adapter zodat deze eenvoudig aangesloten kan worden aan je laptop of pc, zo zet je nog snellen bestanden over en ben je klaar om weer verder te gaan.

UHS staat voor “Ultra High Speed” en de naam zegt het eigenlijk al, nog meer snelheid. Ben je als fotograaf of cameraman gebonden aan strakke deadlines? Dan is opslag capaciteit en snelheid een belangrijk punt. Je wilt zoveel mogelijk op één kaart opnemen of fotograferen en bij het overzetten van bestanden wil je zo min mogelijk moeten wachten tot het proces klaar is en je weer verder kunt gaan. En voor de vrije tijd genieters betekend dit nog meer van je favoriete muziek op je smartphone en nog meer selfies maken.

De 32GB ADATA micro SD kaarten zijn ideaal in de meest uiteenlopende situaties. Of het nu een aanvulling is op je bestaande opslag in je telefoon of dat het de enigste opslag is in je camera, je zult voorlopig niks te kort komen. Mocht je toch wat meer willen hebben dan kun je er gemakkelijk een tweede kaart bij bestellen dankzij de zeer scherpe prijzen. Bij microsdkaartkopen.nl betaal je namelijk zo’n 50% minder dan bij andere leveranciers en krijg je dezelfde, goede kwaliteit die we van ADATA weten te verwachten.