Op zoek naar extra krediet? Bij FTGN Nederland N.V. bent U aan het juiste adres

Geld Lenen met BKR

Uw onderneming verdient een kans

Bent u op zoek naar een manier om extra geld in uw bedrijf te steken, maar wilt u dit niet doen via een bank? Dan kan FTGN Nederland voor u misschien een uitkomst bieden.
Als u geld wilt lenen, zijn er meerdere opties mogelijk. U wilt natuurlijk de goedkoopste optie. Wilt u liever vaste lage maandlasten of wilt u liever een zo laag mogelijke rente? Één van de manieren om te lenen is via een bank, waar u bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening kunt aanvragen.

Het is echter ook mogelijk om zonder tussenkomst van een bank, zoals bij bijvoorbeeld FTGN Nederland N.V., geld te lenen.

Hiervoor kunnen meerdere redenen zijn. Bij het verstrekken van een lening, krijgt u normaal gesproken automatisch een BKR-registratie. Een voordeel van lenen zonder tussenkomst van de bank, is dat ondanks een BKR-registratie, u toch geld kunt lenen met bkr. Ook is een langere of kortere looptijd mogelijk dan bij een reguliere bank.

Verder is het uitbetalingsprocesGeld Lenen met BKR vaak sneller. Ook is er een inloop periode waarin enkel rente wordt betaald. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste, passende mogelijkheid gebruikt. FTGN Nederland N.V. kijkt samen met u naar uw kredietbehoefte. Zo kunnen some kleine aanpassingen in de kredietbehoefte al leiden tot een lager bedrag, wat voor u alleen maar gunstig uitpakt.

Er zijn verschillende leningsvormen. Zo bestaat er het investeringskrediet. Hierbij wordt het bedrag in één keer vrijgegeven. Dit bedrag mag u volledig opnemen of in twee delen gebruiken ter investering. Over het bedrag dat wordt opgenomen moet rente worden betaald. Een andere vorm van lenen is factorering. Hierbij worden verkoopfacturen voorgeschoten door de factoreringsmaatschappij. Wanneer u als ondernemer bijvoorbeeld te maken hebt met structureel te late betalers, of juist heel lange betalingstermijnen is factorering een uitstekende oplossing.

Er wordt vaak gedacht dat lenen zonder bank duurder is, omdat het risico op wanbetaling groter is. Dit geldt echter niet bij FTGN Nederland N.V. Wij werken met een kredietverzekeraar, waardoor wij ook scherpe rentes en looptijden aanbieden die niet onder doen voor reguliere geldverstrekkers als een bank. Ook al vindt er geen BKR toetsing plaats, wij bekijken via andere instrumenten toch of uw financiële situatie “gezond” te noemen is (bijvoorbeeld de jaarcijfers van Uw bedrijf).

We bekijken samen met u uw situatie, cijfers en verleden en met deze gegevens wordt naar een passend krediet gezocht. Dit betekent echter niet dat bij een verlies in de jaarcijfers bijvoorbeeld, er geen mogelijkheden meer zijn. Er zal immers een reden zijn voor het verlies. Waar bij de bank automatisch een “Nee” wordt gegeven, kijkt FTGN graag met U verder.