Papiervernietiging : Een noodzaak voor elke bedrijf met vertrouwelijke gegevens.

Papier Vernietigen

Papiervernietiging bij u op locatie

Papiervernietiging is een belangrijke zaak bij vertrouwelijke documenten. U voorkomt hiermee dat deze documenten door ongewenste lezers worden gelezen. Wij helpen u graag om dit te voorkomen op een goedkope manier. Wij vernietigen uw vertrouwelijke stukken onherkenbaar en onherstelbaar. Voor een unieke 100% gegarandeerde vernietiging, kunt u bij ASK terecht!

Gecertificeerd papier vernietigen
ASK Archiefvernietiging.nu is gecertificeerd Papier Vernietigenvoor het dagelijks papier vernietigen. Dit houdt in dat wij ons aan alle voorwaarden voor dit certificaat (blijven) houden. Doordat wij uw vertrouwelijk materiaal daadwerkelijk bij u voor de deur vernietigen krijgt u van onze chauffeur direct een Garantie Certificaat van het bewerkte materiaal. Op dit certificaat staat de aard van het materiaal en de aantallen vermeld.

Papiervernietiging op locatie, hoe gaat dat in zijn werk?
Zoals het woord al zegt vernietigt ASK uw vertrouwelijke stukken bij u op locatie. Op deze manier gebeurt het direct bij u voor de deur. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om toe te zien hoe onze medewerkers uw vertrouwelijke papieren, dossiers en documenten, direct in de papiervernietiger deponeren en dus live vernietigen. We hebben voor extra controle een camerasysteem geïnstalleerd, zodat u het proces van begin tot einde kunt volgen.

Plaatsing Security Boxen
Voor de tijdelijke opslag van uw dagelijks geproduceerde vertrouwelijke documenten tot het moment van vernietiging, plaatst ASK geheel gratis Security Boxen. Dit zijn afsluitbare blauwe containers, voorzien van een postgleuf bovenop. Onze medewerker haalt de Security Boxen bij u op kantoor op en zet deze na de papiervernietiging weer op hun plaats terug. Gemakkelijk, snel en 100% veilig.

Wat gebeurd er met de papiersnippers?
Na het vernietigen tot snippertjes van uw vertrouwelijk materiaal wordt dit aangeboden aan de recyclingindustrie. Het grootste deel van dit papier kan worden hergebruikt als een nieuwe grondstof. Papier laten vernietigen door ASK is dus gelijk ook een duurzame investering in het milieu!

Papiervernietiging conform wet- en regelgeving
Door de werkwijze van vernietiging van ASK voldoet u volledig aan de richtlijnen die voor vernietiging zijn opgesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de Archiefwet 1995 (voor overheidsinstanties). Mocht er in de toekomst nieuwe wetgeving omtrent gegevensvernietiging komen? Dan passen wij ons werkproces hier direct op aan.

Goedkope papiervernietiging
Om de prijs van de papiervernietiging zo laag mogelijk te houden, betaalt u slechts voor het legen van de containers. Dit kunnen wij op afspraak per week, per 2 weken of op afroep. De uiteindelijke kosten worden bepaalt door het aantal en de ledigingsfrequentie van de Security box(en) die wij bij u geplaatst hebben. Lees hier meer over onze tarieven.