Raamdecoraties uitsluitend op maat bij Raamdecoratieshop.nl!

raamdecoratie-online-bestellen

Raamdecoratie online bestellen? Bij ons kan het!

Het uitkiezen van raamdecoratie kan best lastig zijn. Er zijn prachtige soorten raamdecoraties op de markt, maar welk type past het beste bij jouw ramen? Hoe meet je eigenlijk je ramen op om te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past? En hoe gaat de bevestiging in zijn werk?

Rolgordijnen, jaloezieën of liever silhou shades? 
Hier vind je antwoord op al deze vragen. Wij hebben onze site onlangs vernieuwd en bijzonder overzichtelijk gemaakt. raamdecoratie-online-bestellenJe kunt op je gemak bekijken welke soorten raamdecoraties wij kunnen leveren aan de hand van de talloze foto’s en de heldere beschrijvingen. Voor alle wensen bestaan er passende soorten.
Wil je bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel licht de ruimte binnen komt en ben je op zoek naar sfeervolle gordijnen of een variant daarop? Dan zijn duo rolgordijnen of silhou shades, een nieuwkomer op het gebied van raamdecoraties een optie.

Met paneelgordijnen kun je zelf bepalen welke delen van het raam je onbedekt laat. Handig als je toch wat zonlicht de kamer wilt doorlaten of als je bijvoorbeeld je kinderen in de gaten wilt houden. En natuurlijk zijn ook de vertrouwde jaloezieën en rolgordijnen te bestellen.

Naar eigen wens samen te stellen
Al onze produkten zijn van hoge kwaliteit, leverbaar in tal van kleuren en verschillende materialen en kun je op maat laten maken en helemaal naar je eigen smaak laten aanpassen. Je kunt zelfs via de site meerdere kleurstalen bestellen. Zo krijg je altijd een produkt dat volledig aansluit op jouw wensen, perfect past en dat van je raam een echte blikvanger maakt.

Uitgebreid advies
Onze service houdt echter niet op bij het laten zien van ons assortiment en het leveren van jouw produkt. Voor een mooie raamdecoratie is het belangrijk dat je de juiste maten van jouw raam doorgeeft. Voor alle soorten raamdecoraties geven wij een uitgebreid advies over het meet- en monteerproces. Zo kan het opmeten en monteren bijna niet fout gaan!

Raamdecoratie online bestellen: dezelfde service als in een winkel
Met onze uitgebreide productbeschrijving en adviezen voor het opmeten en monteren is het heel goed mogelijk om jouw raamdecoratie online te kopen. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt en de maten weet, begeleiden wij je stap voor stap door het bestelproces. Ook de levering van het door jouw gekozen product gebeurt in overleg met jou. Wij bieden je dus eigenlijk de service van een winkelfiliaal, gecombineerd met het gemak van online kopen. Na de levering is het alleen nog een kwestie van het plaatsen van het prodckt. Daarna kun je gaan genieten van jouw perfect gedecoreerde raam!