Sloopauto.net helpt u gauw met het overkopen van uw oude auto.

Sloop autos 2016

Inclusief RDW-vrijbewaring bij Sloopauto.net

Je hebt een prachtige nieuwe tweedehands gekocht, maar je oude auto is rijp voor de sloop en kan niet worden ingeruild. Je reed de auto Total Loss of je auto werd afgekeurd en is niet meer te herstellen. Dan hebben wij goed nieuws! Je oude trouwe auto is niet verloren!

Het Nederlandse Sloop auto ophaalbedrijf bemiddelt in de verkoop van jouw oude Sloop Auto en zorgt dat je snel kunt genieten van je nieuwe auto. Al ruim 10.000 klanten in het hele land hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze snelle ophaalservice en ontvingen een marktconforme prijs voor de sloop auto die zij van de hand deden.

Sloop autos 2016 Door jarenlange ervaring op het gebied van sloopauto’s heeft ons bedrijf contacten met verschillende bedrijven die op hun beurt weer ervaring hebben met het inkopen, opkopen en ophalen van sloop-, schade- of tweedehandsauto’s. Ons netwerk is het grootste van Nederland!

Na het doorgeven van voor ons relevante informatie zoeken wij een opkoper voor uw sloopauto. Deze doet een bod en als u accepteert, zal de auto bij u worden afgehaald. Omdat wij met verschillende partijen onderhandelen, kunt u er vanuit gaan dat u de beste prijs voor uw oude auto krijgt. Wij rekenen geen kosten voor deze bemiddeling, de opkoper betaalt ons hiervoor.

Ons vriendelijke team is dagelijks, ook ‘s avonds, bereikbaar en zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken waardoor het mogelijk is om uw auto binnen 1 dag verkocht te hebben aan een gerenommeerde opkoper. Na overdracht van de sleutels, het onderhoudsboekje, alle delen van het kenteken bewijs en eventueel de APK-papieren zorgen wij direct voor het RDW vrijwaringsbewijs. Eenvoudiger kan het echt niet.

We zijn geïnteresseerd in sloopauto’s van alle merken, ieder bouwjaar en met of zonder schade. Ook voor auto’s zonder APK of met gebreken kunnen we voor u bemiddelen. Voor iedere auto vinden we snel, meestal binnen één dag, een opkoper. En altijd ontvangt u direct geld per bank of contant, wat u prettig vindt. U hoeft niet meer te adverteren om uw oude sloopauto te verkopen. U krijgt geen vreemde mensen meer aan de deur.

Heeft u interesse in onze service? Kijk dan eens op www.sloopauto.net. Heeft u meer vragen, dan mag u contact opnemen met het telefoonnummer dat wij op onze site vermelden, of laat ons terugbellen door de handige “Bel Me Terug” functie te gebruiken.

Wilt u direct uw auto aanbieden? Dat kan ook. Vul dan het auto-verkoopformulier op onze site in. Wij nemen dan direct contact met u op.