Uw Schadeauto verkopen gaat snel en gemakkelijk bij Schadeautoverkopen.nu

Schadeauto Verkopen

Uw schadeauto verkopen hoeft niet lang te duren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en schade aan uw auto kan zo gemaakt zijn. Niet elke schade is even erg, en gelukkig heeft lang niet alle autoschade lichamelijk letsel tot gevolg. Hopelijk heeft u geen letsel overgehouden en heeft enkel uw auto averij opgelopen. Rest de vraag, wat gaat u met uw schadeauto doen? Wij kunnen u hiermee helpen, door uw kapotte auto te kopen. We leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Welke schade

Schade hoeft niet altijd het gevolg te zijn van een ongeluk of botsing. Het kan ook zijn dan uw motor niet meer werkt, de versnellingsbak kapot is, de remmen versleten zijn of dat de uitlaat lek is.
Schadeauto Verkopen
Bij een oudere auto is het altijd goed om de afweging te maken of het repareren van de schade nog wel zin heeft. Zijn de kosten voor het verhelpen van het probleem hoger dan de dagwaarde van de auto dan is de auto technisch afgeschreven. Uw schadeauto verkopen wordt behandeld als een zogenaamde sloopauto, waarbij repareren eigenlijk zinloos is. Ook kan uw auto continue problemen veroorzaken waardoor de reparatiekosten enorm oplopen. Dan kunt u beter uw auto verkopen aan ons. U kunt bij ons ook aankloppen voor een auto met veel roest, brandschade of waterschade.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een auto met schade en wilt u deze auto aan ons verkopen, dan verzorgen wij alle zaken voor uw. Omdat wij begrijpen dat schade heel vervelend is, bieden wij u onze service graag aan:

  • De kapotte auto wordt door heel Nederland kosteloos door ons opgehaald;
  • De kapotte auto wort dezelfde dag nog opgehaald;
  • Alle vormen van schade en alle merken auto’s worden door ons ingekocht;
  • De vergoeding voor de auto wordt direct door ons aan u voldaan;
  • De verzekerings- en belastingzaken handelen wij voor u af.

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw auto en wordt door ons afgewikkeld.

De vergoeding

De vergoeding die u krijgt voor uw auto is afhankelijk van een aantal kenmerken van het voertuig, zoals het merk, bouwjaar en type. Uiteraard is ook de soort schade aan uw auto erg belangrijk voor het bepalen van de vergoeding. Voordat wij uw auto ophalen maken we een afspraak over de vergoeding, zodat u direct geld ontvangt als onze chauffeur de auto ophaalt.

Contact
Ons bedrijf is erkend door de RDW (Rijksdienst Wegverkeer). Wilt u een kapotte auto verkopen? Dan kunt u ons bellen of uw gegevens achterlaten op onze website. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag geen omkijken meer hebt naar uw schadeauto!