Wat zijn duorolgordijnen?

Duorolgordijnen123

Duo rolgordijn biedt de ideale oplossing als raamdecoratie.

Als je twee lagen stof hebt die over elkaar heen bewegen spreekt men over een duo rolgordijn of roljaloezie. Hierdoor kunt u het licht optimaal regelen. Andere benamingen zijn:
multischade;
presitge;
twist
rolgordijn

Duo Rolgordijnen zijn de ideale oplossing als zonwering, om sfeer te creëren of juist voor privacy doeleinden.
De innovatieve mogelijkheden van tegenwoordig zorgenDuorolgordijnen123 ervoor dat uw duo rolgordijnen echt aan uw wensen voldoen. Bij de meeste winkels kun je het rolgordijn online bestellen volledig naar uw wens. Bij een goede winkel zijn het geen kant en klaar gordijnen maar echt Nederlands maatwerk. Er zijn dus geen kleurverschillen, patroonverloop en vaak scheve banen zoals bij klant en klare producten uit China.

Collectie

Duo rolgordijnen heb je in een behoorlijk collectie. De meeste rolgordijnen vormen een collectie van stijlvolle en veelzijdige rolgordijnen die in elke kamer passen. Het voordeel van rolgordijnen is dat het privacy met zich mee brengt. Terwijl zij tegelijkertijd gebruik maken van het daglicht. Dit word mogelijk gemaakt door het gebruik van bewegende horizontale strips op dubbele lagen stof, gemaakt van schitterend materiaal. Hieronder volgen een aantal collecties:
– prizma collecie, dit is een verzameling van Duo rolgordijnen die een mooie toevoeging zijn voor elke kamer. Deze rolgordijnen staan uitmuntend in zowel grote als kleine ramen. De rolgordijnen worden standaard geleverd met dubbele lagen beweegbaar materiaal, met horizontale strepen die een geweldige controle bieden over de lichtinval in uw kamer.

– waterval collectie

– de waterval collectie, is een luxe collectie Duo rolgordijnen. Het voordeel is dat zij een exclusieve en geraffineerde uitstraling. Naast het luxe gevoel zijn de rolgordijnen zeer functioneel en bieden effectieve lichtcontrole door het gebruik van de beweegbare lagen stof die gemaakt zijn van uitmuntend materiaal.
– nachtschaduw collectie, werkt hetzelfde als alle andere rolgordijnen, met twee individueel bewegende lagen materiaal met horizontale strepen. De nachtcollectie is anders dan de andere rolgordijnen. Het is dikker materiaal. Dit biedt een betere bescherming tegen de zon en dat toch licht doorlatende eigenschappen bezit.

Afmetingen

De maximale breedte van het duo rolgordijn varieert per serie, de hoogte is altijd maximaal 280cm.

S serie maximaal 280cm breed
V serie maximaal 280cm breed
E serie maximaal 280cm breed
T serie maximaal 260cm breed
X serie maximaal 260cm breed
BO serie maximaal 280cm breed

Aandachtspunten

Het rolgordijn reinigen met een vochtige doek is mogelijk.Het is ook zo dat twee vitrage stoffen achter elkaar een moiré effect kunnen geven. Meestal wordt standaard de producten sluitend geleverd. Model met cassete is zowel i.d.d. als o.d.d. leverbaar.

Duo gordijnen zelf op maat maken.
Dat is mogelijk. Veel mensen doen dit. Het inkorten in de breedte is erg eenvoudig, zo zijn de producten ontworpen. Inkorten in de hoogte is niet nodig, de stof kan op iedere gewenste hoogte hangen.