duo rolgordijn van de mooiste kwaliteit!

Uw oude raamdecoratie ook zo nodig aan vervanging toe door duo rolgordijnen?

duorolgordijn.eu-2018

Duorolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die zijn opgebouwd uit een reep lichtdoorlatend en een reep verduisterende stof. Ten opzichte van elkaar kun je de twee lagen bewegen. De lichtinval kan zo heel simpel geregeld worden. Je kunt hiermee sfeer creëren, als zonwering gebruiken of dicht doen bij privacy. Hiermee is de trend van het duo rolgordijn (Deze site is trendsettend) voorlopig nog niet voorbij vanwege z’n ruime inzetbaarheid.

Ze zijn er van de mooiste kwaliteit en in prachtige kleuren. Deze kunt U wat lichtinval en inkijk betreft heel praktisch regelen met een kettingbediening. Het duo rolgordijn heeft een hele andere uitstraling dan gewone raambekleding. Er zijn ook verduisterende te krijgen speciaal voor de slaapkamer.

Plissérolgordijnen
Deze hebben weer een strakker uiterlijk doordat de stof geplisseerd is. Een luxe uitstraling en een betere geluidsdemping. Ze zijn heel decoratief. Mooie designuitvoeringen in zwart-wit, grijs-wit en zand-wit.

In welke inrichting gebruiken?
Rolgordijnen kunnen gebruikt worden in elke inrichting en zijn sfeerverhogend. Gemakkelijk in gebruik en je kunt eindeloos met de lichtinval spelen. In vele kleuren en verschillende stoffen te krijgen zodat je precies kunt uitkiezen bij de stijl van je woninginrichting. Méér over de kleuren van 2018 lees je hier.

De trendsettende website valt op en levert zeer voordelig op maat gemaakte raambekleding. U kunt online zelf  het gordijn ontwerpen en alles wordt gratis thuisbezorgd. Het echte Nederlands maatwerk komt uit Weert. De duo rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een professioneel cassette systeem. De cassette bevat een op kleur te kiezen ketting met een sterk optrek mechanisme zodat het geheel heel licht optrekt. De moderne cassettes kunnen ook als ‘design’ worden geleverd en hebben een metalen eind kap en alles is er in vele moderne kleuren te krijgen.

Afstandsbediening
Wil je het gemakkelijk en heb je een aantal rolgordijnen in je huis dan is het misschien te overwegen om een afstandbediening aan te schaffen. Met de strak ogende digitale RTS afstandsbediening is het mogelijk om tot 15 stuks tegelijkertijd of afzonderlijk te bedienen.

Maatwerk
Alles wordt precies op maat gemaakt. De maximale breedte bij deze raambekleding is 280 centimeter. De hoogte hoeft nooit ingekort te worden. Wenst U een grotere hoogte dan standaard is dan kan er altijd overlegd worden. Méér over grote ramen lees je hier.

Montage
Het is simpel om te monteren. Een van de dingen die U nodig heeft is een schroevendraaier. Nooit de verpakking meteen weggooien voordat alles hangt. Schroeven worden niet bijgeleverd. Met de montagehandleiding is het ophangen zo voor elkaar.

Reinigen
Het reinigen dient voorzichtig te gebeuren. Geen enkel rolgordijn is wasbaar. De eerste generaties werden gedrenkt in lijm. Voorzichtig stofzuigen met een borstel en eventueel na reinigen met goed uitgewrongen doek. De generatie’s die hierna werden gemaakt bevatten ,minder lijm maar moeten wel met zorg behandeld worden. Ook weer stofzuigen met zachte borstel en mag daarna met een vochtige doek nog een keer schoongemaakt worden. Er mogen echter geen vochtige plekken op de stof komen.